Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، میلاد امینی مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری طرح حرم‌های مطهر از ارائه وام 600 میلیون تومانی به مالکان بافت فرسوده پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و به طور خاص محله نفرآباد خبر داد و گفت: بافت اطراف حرم عبدالعظیم حسنی (ع) حدود 270 هکتار مساحت دارد که بخش بزرگی از منطقه 20 شهرداری تهران را در بر می‌گیرد و از آنجایی که این محدوده در بافت فرسوده قرار دارد، به منظور تسریع در نوسازی در این منطقه به عنوان قبله تهران، تصمیم گرفتیم تا تسهیلات ویژه‌ای را به مالکان این محدوده تخصیص دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: این تسهیلات به مبلغ 600 میلیون تومان به منظور نوسازی هر واحد مسکونی واقع در بافت اطراف حرم، صرفاً با ارائه سند مالکیت و پروانه اخذ شده از شهرداری تهران، با عاملیت بانک مسکن، پرداخت می‌شود. باز پرداخت این تسهیلات به صورت 12 ساله و با نرخ سود 11.5 درصد برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و خانواده شهدا و ایثارگران و نرخ سود 12.5 درصد برای سایر مالکان خواهد بود.

مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری طرح حرم‌های مطهر با تأکید براینکه وام مذکور در شهر تهران صرفاً به ساکنان محدوده 270 هکتاری اطراف حرم حضرت عبدالعظیم (ع) که در طرح جامع مصوب شده است، ارائه خواهد شد، اظهار داشت: این مبلغ بالاترین میزان تسهیلات پرداختی مسکن است و پرداخت آن از فروردین ماه سال 1401 ابلاغ شده است و مشمول قوانین سلبی مانند محدودیت در استفاده از فرم (ج) وتسهیلات دولتی نمی‌شود و به تمام افراد واجد شرایطی که دارای سند مالکیت در این محدوده هستند، تعلق می‌گیرد.

امینی با بیان اینکه بیش از 2 هزار خانواده تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد در اطراف حرم حضرت عبدالعظیم (ع) سکونت دارند، ادامه داد: از آنجایی که در جریان نوسازی بافت فرسوده اغلب خانوارهایی که توان مالی ضعیفی دارند، مجبور به مهاجرت از محله خود می‌شوند، یکی از اهداف ارائه این خدمت تشویقی در کنار توانمندسازی خانواده‌های دهک های اول، دوم و سوم و خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی برای نوسازی محل سکونت خود، جلوگیری از تغییرات جمعیتی گسترده و نوسازی بافت فرسوده منطقه 20 به عنوان قبله تهران است که از مهم ترین سیاست های مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم نیز محسوب می شود.

او اضافه کرد: این تسهیلات از محل منابع تلفیقی بانک، صندوق سرمایه گذاری طرح حرم های مطهر و تبصره 18 دولت از طریق شرکت بازآفرینی شهری ایرانتأمین می شود.

تخصیص وام 270 میلون تومانی نوسازی به زوج‌های جوان ساکن در جوار حرم برای خرید مسکن

در ادامه، مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری طرح حرم های مطهر در خصوص یکی دیگر از تسهیلات درنظر گرفته شده برای نوسازی بافت محدوده حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) که علاوه بر وام 600 میلیون تومانی واگذار می‌شود، گفت: ما به منظور ادامه همکاری با مدیریت شهری تهران برای تسریع در فرایند نوسازی قبله تهران و حمایت از خانواده‌های کم توان مالی از جمله خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، خانواده شهدا و زوج‌های جوانی که در بافت فرسوده اطراف حرم سکونت دارند، طی تفاهم نامه‌ای با بانک رسالت، مبلغ ۲۷۰ میلیون تومان وام با بازپرداخت ۳۶ ماهه و با کارمزد ۴ درصد پرداخت می کنیم.

امینی در ادامه با بیان اینکه هدف دیگر صندوق سرمایه گذاری طرح حرم‌های مطهر، کمک به پروژه هایی است که توجیه اقتصادی پایینی دارند، اظهار داشت: در این خصوص تصمیم داریم با امضاء تفاهم نامه‌ای به منظور حمایت از پروژه‌های گردشگری ،آموزشی و فرهنگی اطراف حرم، تسهیلات ارزان قیمت را تا سقف 15 میلیارد تومان از طریق بانک مسکن پرداخت کنیم که دستورالعمل آن به زودی ابلاغ می‌شود.

تلاش برای حفظ هویت تاریخی محدوده پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم (ع)

مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری طرح حرم های مطهر، صیانت از بناهای تاریخی واقع در بافت پیرامون حرم را از دیگر برنامه‌های این صندوق عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست های کلی نظام، حفظ هویت تاریخی اطراف حرم های مطهر است و این هویت تاریخی شامل بناهای تاریخی موجود می شود، برای صیانت از این بناها، تفاهم‌نامه‌ای بین ما و صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی منعقد شده که بر اساس آن، بناهای تاریخی که از طریق صندوق سرمایه گذاری حرم های مطهر به صندوق احیا معرفی می‌شوند، در اسرع وقت نسبت به تعیین کاربری متناسب با اطراف حرم و اعطای مجوز و تسهیلات برای مرمت آنها اقدام شود.

او افزود: تاکنون در محله نفر آباد 5 بنای تاریخی از طریق شهرداری تهران به ما معرفی شده است که مالکان آنها می‌توانند از این تسهیلات برای ارائه خدمات فرهنگی و اقامتی از جمله تبدیل بناها به موزه، بوم گردی، رستوران و...بهره مند شوند.

تخفیف 50 درصدی عوارض نظام مهندسی برای نوسازی بافت فرسوده

حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز با تأکید بر ضرورت سرعت بخشی به نوسازی بافت فرسوده گفت: نوسازی بافت فرسوده یکی از اولویت‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر تهران در این دوره است که از این طریق، بخشی از برنامه ما برای تولید سالانه 180 هزار واحد مسکونی محقق می‌شود، از آنجایی که هدف ما تأمین مسکن برای اقشار کم استطاعت است و اغلب ساکنان اطراف حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) از این قشر هستند و از طرفی این محدوده، قبله تهران محسوب می‌شود، طی تعامل با صندوق سرمایه گذاری طرح حرم های مطهر، امکان تخصیص تسهیلات ویژه برای نوسازی واحدهای مسکونی این محدوده فراهم شد.

او اضافه کرد: تسهیلات 600 میلیون تومانی مذکور در کنار بسته‌های تشویقی شهرداری تهران برای نوسازی بافت فرسوده شامل عدم دریافت عوارض صدور پروانه و تخفیف 50 درصدی عوارض نظام مهندسی، فرصت مناسبی برای وقوع یک تحول اساسی در نوسازی، بهسازی و ایمن سازی بافت فرسوده منطقه 20 در سال 1401 خواهد بود.

کد خبر 669595 برچسب‌ها بافت‌ فرسوده نوسازی شهرداری مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بافت فرسوده نوسازی شهرداری مدیریت شهری نوسازی بافت فرسوده حرم حضرت عبدالعظیم برای نوسازی بافت عبدالعظیم حسنی شهرداری تهران میلیون تومانی کمیته امداد قبله تهران اطراف حرم تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه

محمد آیینی مدیرعامل شرکت باز آفرینی شهری ایران  با بیان اینکه  در برخی از محلات  میزان فرسودگی واحد‌های مسکونی  افزایش یافته است گفت: در برخی از محلات ما شاهد آن هستیم که علاوه بر بافت‌های تاریخی سکونتگاه‌های غیررسمی هم وجود دارند که وجود این بنا‌های ناپایدار زمینه ساز به خطر افتادن  جان هم وطنان شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه برای ایجاد و تسریع در جریان نوسازی بافت‌های فرسوده و ایجاد سقف‌های امن  وزارت راه و شهرسازی دو راهکار اساسی در دستور کار قرار گرفته است افزود: به رغم همه تلاش‌هایی که صورت گرفته برای نوسازی بافت‌های فرسوده بیش از ۷۰  درصد مردم  و ساکنان این بافت‌ها از  بسته‌های تشویقی مطلع نیستند. بنابراین ارتباط دو طرفه برای اجرایی شدن این طرح‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: برای تسریع در اجرای این طرح‌ها ارتباط دو سویه برقرار کرده ایم و با استفاده از نیرو‌های مردمی و از محل اردو‌های مردمی بیش از ۷۰۰ نفر در گروه‌های جهادی در شهرستان‌ها حضور دارند.

آیینی با بیان اینکه با استفاده از پروانه‌های رایگان و با پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت و همچنین ارائه بسته‌های تشویقی شهرسازانه این طرح‌ها را شروع کرده ایم  گفت: ۲۴۵ شهر در این قالب بسته‌های بومی خود را طراحی کرده اند تا این طرح‌ها با همکاری جهادی گروه‌های جهادی از امروز  فعالیت‌های خود را شروع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است