Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@08:53:06 GMT

حادثه متروپل لکه سیاهی بر دامن جامعه مهندسی ایران است

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۲۹۴۷

حادثه متروپل لکه سیاهی بر دامن جامعه مهندسی ایران است

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: اتفاقی که در متروپل رخ داد، لکه سیاهی در دامن جامعه مهندسی است که سازه‌ای این چنین فرو بریزد و جامعه مهندسی ایران را زیر سوال ببرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت الاسلام سید محمد آقامیری‌ امروز _ سه‌شنبه، دهم خردادماه_ در شصت و هفتمین جلسه شورای علنی شهر اسلامی تهران، در واکنش به سخنان حمزه شکیب، سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور که به منظور ارائه گزارش در خصوص ایمنی ساختمان‌های شهر تهران در صحن شورا حاضر شد، اظهار کرد: از سازمان نظام مهندسی توقع می‌رود که یک کمیته حقیقت‌ یاب در این خصوص تشکیل داده و گزارشی فنی و تخصصی در رابطه با این موضوع به مردم ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اتفاقی که در متروپل رخ داد، لکه سیاهی در دامن جامعه مهندسی است که سازه‌ای این چنین فرو بریزد و جامعه مهندسی ایران را زیر سوال ببرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه تذکرات خود را برشمرد و گفت: بخشی از آئین نامه‌ها در نظام مهندسی باید به روز رسانی شوند و به اطلاع مهندسین برسند. همچنین باید نسبت به موضوع مجری ذی صلاح توجه شود، چراکه متروپل مجری ذی‌ صلاح نداشته است و در نظام مهندسی، آئین نامه مدونی در طراحی سازه‌های جدید نداریم و مهندسین مشاور با نظرات خود ساخت و ساز می‌کنند.

آقامیری افزود: شتاب توسعه در کشور با محوریت پول و سرمایه است و این باعث کاهش ایمنی می‌شود و رفتارهای کارفرما با نظرات کارشناسی سرکوب‌گرانه است و متروپل نمونه بارز آن است.

کد خبر 578931

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر شوراي شهر تهران عضو شوراي شهر تهران جلسه علنی متروپل خدمات مهندسی ساختمان آبادان سازه های مقاوم در برابر زلزله ریزش ساختمان متروپل در آبادان ریزش ناگهانی ساختمان متروپل در آبادان علت ریزش متروپل در آبادان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جامعه مهندسی نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۲۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • تخریب منزل مسکونی با سازه چوبی در پیشوا/۴نفر مصدوم شدند
  • جزئیاتی از آتش‌سوزی ویرانگر در امامزاده ابراهیم
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • جزئیات آتش‌سوزی روستای گیلان
  • جزئیات پنجمین آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم شفت
  • منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت حریق در شفت هستیم
  • اعلام جزئیاتی درباره پنجمین آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم شفت
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد