Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، امروز یکم شهریور ۱۴۰۱ رامین کرمی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره مسائل فناورانه حوزه ساختمان به بحث و گفتگو پرداختند که در این جلسه کرمی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با اشاره به مصوبه مربوط به برچسب انرژی در ساختمان‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۲ و ایجاد بسترهای مناسب این قانون از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران افزود: در این زمینه همکاری و تعاملات خوبی با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اکنون با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری، نیاز به حمایت‌های بیشتر به‌منظور ساماندهی شرکت‌های دانش‌بنیان داریم تا به طور جدی وارد بحث بهینه‌سازی حوزه انرژی در ساختمان‌ها شویم و در این راستا هیئت‌مدیره دوره نهم اقدامات خوبی را برای حفاظت و صیانت از منابع ملی کشور و ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده است.

به گفته کرمی: یکی از ظرفیت‌های بسیار مناسب سازمان، علاوه بر کمیته ارتباط با صنعت، نیروی انسانی متخصص و فنی است که با سابقه درخشان در حوزه‌های استارتاپ و شبکه‌های نوآوری، آماده انتقال دانش و فناوری هستند.

در این جلسه محمد احمدی نایب‌رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با تاکید بر لزوم تقویت ارتباط و تعامل بین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: با ایجاد بسترهای همکاری جدید می‌توان در راستای منویات مقام معظم رهبری، شاهد اتفاقات خوبی باشیم.

حسام‌الدین آرمان‌پور نایب‌رئیس دوم سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران نیز با تاکید بر حجم بالای تولید علم در فضای دانشگاهی و آکادمیک، چالش اصلی را عدم انتقال این علوم به فضای واقعی صنعت ساختمان برشمرد و گفت: هم‌چنان این صنعت به شیوه‌های سنتی عمل می‌کند و بر این اساس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران به‌عنوان بزرگ‌ترین NGO تخصصی کشور آماده بهره‌گیری از حمایت‌های معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

در ادامه این جلسه مهدی روانشادنیا دبیر هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران یکی از وظایف قانونی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان را آموزش، پژوهش و ترویج دانش مهندسی برشمرد و تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۱۸۰۰ شرکت فعال در حوزه ساختمان عضو این سازمان هستند که می‌توان از ظرفیت‌های مادی و معنوی آنها برای پیشبرد اهداف دانش‌بنیان استفاده کرد.

حسین اکبریان راد عضو هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران نیز با اشاره به مغفول ماندن و کم‌توجهی به بحث‌های مهم حوزه انرژی به‌ویژه مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان افزود: از پتانسیل‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه بهینه‌سازی انرژی استفاده مناسبی صورت نگرفته است و در این زمینه نیاز به کمک و حمایت‌های بیشتر داریم.

موافقت با ایجاد مرکزی نوآوری و صندوق توسعه صنایع ساختمانی

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به عدم بهره‌گیری از دانش و علم روز در ساخت‌وساز، کمک به استارتاپ‌های نوپا و ایده‌های جوانان را راهکاری اساسی برای شکل‌گیری یک فرایند جدید در روند ساختمان‌سازی برشمرد.

به گفته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مهم‌ترین موضوع در بحث فناوری مربوط به حوزه ساخت و ساز، هوشمندسازی مرتبط با IOT است که پایه و اساس توسعه استانداردهای مناسب محسوب می‌شود و در این زمینه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با معرفی، اطلاع‌رسانی و فراخوان جذب افراد حقیقی و حقوقی و فناوری‌های جدید، می‌تواند قدم‌های خوبی را بردارد.

ستاری با ابراز آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای انجام پروژه‌های مشترک و تجاری‌سازی ایده‌های جدید افزود: در همین زمینه قانون جهش تولید دانش‌بنیان که به‌تازگی ابلاغ شده می‌تواند بسیار راهگشا باشد.

وی افزود: در بخش‌هایی از این قانون صراحتاً ذکر شده که شرکت‌های فناورانه می‌توانند از ظرفیت‌های این قانون به‌منظور استفاده از تسهیلات مناسب و مرتبط بهره بگیرند.

بر همین اساس در این جلسه به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای دانش‌بنیان در صنعت ساختمان، با ایجاد «مرکز نوآوری صنعت ساختمان» با هدف تجاری‌سازی فناوری‌های موجود و تأسیس «صندوق پژوهش فناوری» برای سرمایه‌گذاری بر روی پروژه‌های فناورانه، توافق اولیه حاصل شد و مقرر شد جلسات بعدی با حضور کارشناسان و متخصصان از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌صورت مدون برگزار شود.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: سورنا ستاری ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صنعت ساختمان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت